0
Košík je prázdný
0

    Montáže a instalace

    06.09.2023

    Co se týče výstavby televizních kabelových rozvodů, tak umíme navrhnout a nainstalovat téměř vše. Naše firma je úzce zaměřená, ale za to známe i ty nejmenší detaily v našem oboru. Přece jenom jsme zažili za těch téměř 30 let budování kabelových televizí spoustu zajímavých situací, které posunuly naše vědomosti na další úroveň.

    Optické sítě

    Návrh a výstavba dnešních optických sítí sebou přináší nemalé výzvy. Co zákazník a projekt, to jiné požadavky a potřeby. Vybíráme proto z řešení předních a ověřených výrobců, s důrazem na jejich stabilní a dlouhodobou podporu síťových aplikací a to bez kompromisů z pohledu jejich kvality. Vysoká efektivita, víceúčelovost, škálovatelnost, možnost postupného rozšiřování a prémiová kvalita, která navíc nezruinuje Váš rozpočet. Nakonec, není to ani tak o ceně produktu, ale o jeho přínosu, kterou dokáže síti nabídnout.

    Koaxiální sítě

    Koaxiální sítě ještě nepatří na smetiště dějin. Především údržba a rozšiřování stávajících koaxiální rozvodů dává pořád smysl. Návrh a dostavba současného rozvodu je často nejlepší volbou. Umíme navrhnout a vyřešit problémy, které přináší stav a specifika konkrétní koaxiální sítě. A to s důrazem na kvalitu materiálu a jeho dlouhou životnost za férovou cenu.

    Společná televizní anténa STA

    Když umíme navrhnout i vybudovat velké kabelové rozvody, pak opravit nebo zřídit společnou televizní anténu (STA) je pro nás brnkačka. Společná anténa se musí individuáně navrhnout podle potřeb dané nemovitosti. A samozřejmě podle požadavků investora.

    Je požadavkem pozemní televizní příjem DVB-T2? Nebo snad satelitní příjem? Nebo odrušení nežádoucích rušení, např. LTE? Nic není problém! A to vše s důrazem na kvalitu a životnost materiálu.

    Individuální antény na rodinných domech

    Instalace nebo oprava antény či satelitu na RD je jen menší, jednodušší a levnější verze společných televizních antén. Takže to zvládneme levou zadní. Jediný rozdíl je v tom, že většinou hledáme rozumný poměr mezi kvalitou a cenou, protože rozpočet je vždy omezený.

    Opravy anténních instalací v bytě

    Ani drobným opravám v bytě se nevyhýbáme. Často jde jen o nějakou drobnost, kterou je potřeba napravit - např. naladit televizor nebo set-top box, doladit anténu na balkóně nebo vyměnit zdroj k zesilovači.

    Neváhejte nás kontaktovat!