0
Košík je prázdný
0

    Zesilovače a pasivní prvky pro kabelové sítě Teleste

    07.10.2024

    O finské společnosti Teleste

    Teleste továrna

    Teleste je Finská společnost, která významným hráčem v oblasti technologických řešení pro širokopásmové sítě a bezpečnostní systémy. Díky svému dlouholetému působení a neustálému inovování nabízí moderní a spolehlivé technologie pro své zákazníky.

    Teleste se zaměřuje na rozvoj technologií v oblastech datové infrastruktury kabelových i optických sítí, 5G, IoT (Internet of Things) a inteligentních měst.

    Teleste v číslech

    logo Teleste

    🏢 založena: 1954, tj. více jak 70 let zkušeností
    📈 obrat 4 mld. Kč, z toho je většina vyrobená ve Finsku
    👫 zaměstnanci: 750
    🏭 továren: 1 ve Finsku
    🔎 vývojových center: 4 (ve Finsku, Polsku, Německu a Belgii)
    💼 zastoupení: 30 zemí


    Luminato - video headend

    Teleste Luminato

    Hlavní stanice Lumináto je mudulární systém pro příjem a zpracovnání všech dostupných televizních signálů: IP, satelitních, pozemních, kabelových a ASI zdrojů. Protože jeden přijímač může zpracovávat více služeb z různých zdrojů, celkový počet přijímaných služeb může být obrovský.

    Intuitivní uživatelské rozhraní usnadňuje správu produktů Luminato – vše je viditelné v jediném grafickém zobrazení a administrátoři mohou přidávat nové služby pouhým přetažením. Správci sítě pak mají jasný přehled o své síti (a zařízeních) a služby mohou nastavit během pár minut.

    Luminato se ukázalo jako nejspolehlivější zařízení na trhu, s tisíci zařízeními v provozu po celém světě a poskytující předplatitelům desítky tisíc služeb nepřetržitě. Přesto se ukázalo, že chybovost je jen 0,3 %.

    Stanice Luminato není jen individuálně poskládaný hardware, ale i software a licence. Pro bližší informace nás neváhejte kontaktovat - probereme Vaše potřeby a možnosti jejich řešení včetně cenové nabídky - Ing. Zbyněk Kalenda 📱 +420 603 194 140, 📧 kalenda@mtlcable.cz.

    Reference: logo seznam  ,   logo nej a další kabelové TV, které (ne)jsou integrovány do velkých kabelových operátorů jako logo vodafone  ,   logo cetin  nebo   logo čeznet.

    📄 produktový list EN 🔎 více informací u výrobce EN 🛒 nabídka


    Optika

    Řízení příjmu a vysílání pomocí nejmodernějších Teleste optických přijímačů a vysílačů je snadné.

    Teleste HDO

    Optický headend HDO (lasery)

    Ať už hledáte doručování videa ke koncovému uživateli přes sítě FTTH s GPON, RFOG nebo pomocí rozbočeného optického signálu přímo na optickou zásuvku nebo pomocí klasické koaxiální zásuvky, můžete zdrojový signál vysílat pomocí integrované platformy HDO, která nabízí bezkonkurenční výkon a spolehlivost.

    Jednoduché, dvojité nebo čtveřité moduly Teleste zase zajišťují o příjem plného zpětného pásma DOCSIS 3.1 (nebo starší digitalizované zpětné směry) a podporují všechny možné vlnové délky WDM, CWDM a DWDM.

    📄 produktový list EN 🔎 více informací u výrobce EN 🛒 nabídka


    Teleste optické nody

    Optické nody (uzly)

    AC8x jsou inteligentní aktivní uzly, které nabízí vysokou výstupní úroveň (až Umax 138 QAM / 112,5 dBµV) a podporují šířku pásma 1,2 GHz/204 MHz. Dálkové monitorování a ovládání je dostupné pomocí transpondéru (HMS/CATVisor nebo DOCSIS).
    E8 je kompaktní optický uzel s jedním aktivním výstupem. Na základě nejnovější technologie zesilovače GaN nabízí E8 vysokou výstupní úroveň (CTB/CSO 116,5/116,5 dBμV) a podporuje šířku pásma 1,2 GHz/204 MHz.
    OX3 je kompaktní optický uzel 1,2 GHz pro jednovláknové sítě. Využívá WDM k oddělení vlnových délek downstreamu od CWDM upstreamu. Downstream má optickou regulaci výstupní úrovně (OLC) a vysokofrekvenční výstupní zesilovač.

    🔎 více informací u výrobce EN 🛒 nabídka


    Teleste GPON

    GPON modemy

    Kombinací technologií společnosti Iskratel a Teleste vznikl pro operátory rychlý a ekonomický způsob, jak svým zákazníkům poskytovat gigabitové širokopásmové připojení využitím stávající kabelové sítě napojením na páteřní optickou sít.

    GPON ONT RGT21 poskytuje síťové řešení pro služby triple play. Je v souladu se standardem ITU-T G.984 a je navržen tak, aby splňoval požadavky na vysokorychlostní připojení. Poskytuje řadu služeb: připojení k internetu, VoIP a IP video včetně HDTV. Podporuje také multicast video a QoS. Lze ovládat na dálku a podporuje řadu funkcí FCAPS.

    📄 produktový list EN 🔎 více informací u výrobce EN 🛒 nabídka


    Trasové zesilovače

    Teleste trasové zesilovače

    Teleste trasové zesilovače pro koaxiální sítě jsou modulární, s různým ziskem a výstupní úrovní. Existují verze s konektory PG11, 5/8 nebo F konektry. Napájení může být 230V nebo 65V AC. Zpětný směr je nastavitelný pomocí modulu typicky 5-65 / 5-85 / 5-204 MHz. Pracují až do 1218 MHz.

    ACx - jsou modulární zesilovače se ziskem 48dB (AC3010) nebo 2x 48dB (AC3210) a 119dBuV. Mají 2+1 výstup a napájí se 65V AC.
    ACE - jsou modulární trasové zesilovače se ziskem 44dB a výstupní úrovní 118dBuV. Má 1 výstup a napájí se 65V AC.
    CX3 - jsou moduálrní zesilovače se ziskem 44dB a výstupní úrovní 117dBuV. Mají 2 výstpuy a napájení může být 230V nebo 65V AC.
    E3 -  jsou moduálrní zesilovače se ziskem 42dB a výstupní úrovní 121dBuV. Mají 2 výstpuy a napájení je 65V AC.

    🔎 více informací u výrobce EN 🛒 nabídka


    Teleste venkovní odbočovače a rozbočovače

    Pasivní prvky

    Trasové odbočovače a rozbočovače, napájecí výhybky

    Trasové pasivní prvky v sobě kombinují rozbočovače, odbočovače a napájení výhybky a to do 2 až po 8 výstupů. Podle typu pracují do 1 / 1,2 (řada 3M) nebo 1,8 GHz (řada 4O). Mohou poskytovat vzdálené napájení až 12A. Jsou vyrobené z kovového odlitku, jsou vodotěsné a určené ven. Konektory jsou PG11 nebo 5/8.

    🔎 více informací u výrobce EN 🛒 nabídka odbočovačů a rozbočovačů 🛒 nabídka výhybek


    Terciální rozbočovače a odbočovače

    Každá řada podporuje jiný frekvenční rozsah. Nejstarší bez prefixu do 1GHz, novější s prefixem "3D" do 1,2GHz a nejnovější s prefixem "4O" až do 1,8GHz.

    DSE - rozbočovač lineární, DSS - rozbočovač základní, DSV - rozbočovač vertikální

    DTE - odbočovač lineární, DTS - odbočovač základní, DTV - odbočovač vertikální

    DMV multitap jsou odbočovače s různým, stupňovaným odbočením na každém výstupu. Lze tak kompenzovat ztráty různě dlouhého vedení.

    📄 3D-line produktový list EN 🛒 nabídka


    Účastnické zásuvky

    APM jsou klasické účastnické zásuvky DATA/TV+DAB/R určené pro instalaci do 68mm krabice do zdi. Jak koncové, tak průběžné. Zpětný změr je 65MHz a pracují do 1GHz.

    FISO jsou ploché zásuvky DATA/TV+DAB+R určené na montáž na zeď nebo do krabičky. Jsou koncové s jedním nebo dvěma TV výstupy. Pracují v režimu 65MHz / 1,2GHz.

    📄 APM produktový list EN 📄 FISO produktový list EN 🛒 nabídka


    Útlumové členy

    FAM jsou klasické útlumové členy vysoké kvality, pracují do 1,2/1,8GHz a splňují DOCSIS® 3.1.

    RAF jsou útlumové členy zpětného směru R65/R85 a pracují pracují do 1,2/1,8GHz a splňují DOCSIS® 3.1.

    📄 FAM produktový list EN 📄 RAF produktový list EN 🛒 nabídka


    Ostatní

    GISX galvanické oddělení,

    HPF filtry,

    🛒 nabídka